3.5/5 - (2 votes)

Taşıt Durum Tespit Belgelendirme faaliyeti 27.1.2020 tarihi itibariyle tekrar başlatıldı ve 30.06.2020 tarihine kadar devam edecektir.

Tehlikeli Madde Taşımacılığında kullanılan ve ADR’nin teknik şartlarını sağlamayan eski araçların ilgili tarihe kadar Durum tespit belgesini almaları gerekmektedir. Durum tespit belgesi yıllık verilen belgelerin aksine her araca bir defa düzenlenmektedir, bu sebeple durum tespit belgesi almış araçlar için tekrar talepte bulunulmasına gerek yoktur. ADR Araç Uygunluk belgesi olan ve ADR şartlarını karşılayan araçların durum tespit belgesi almasına gerek yoktur.

Aracınızın durum tespit belgesi olup olmadığını öğrenmek için şasi numarasını ve plaka numarasını mailin içeriğine yazarak [email protected] adresine mail atabilirsiniz. (Ruhsat resimleri dikkate alınmamaktadır.)

Durum tespit ücreti araç başına KDV dahil toplam 150 TL’dir. (Çekici ve dorse için ayrı ayrı ödenmelidir.)

Ödeme bilgileri:

Alıcı: TSE Şube:VAKIFBANK KALKINMA BAKANLIĞI BAĞLI ŞUBE KODU 884

IBAN: TR 0800 0150 0158 0072 8699 5788

Şasi veya plaka bilgileri dekontun açıklama kısmında yer aldığı sürece tek dekont ile birden fazla araç için ödeme yapılabilir.

Mevcut Durum Tespit Belgesinde araç sahibi ve plaka bilgisi değişikliği yapılması için aracın eski belgesi ile yeni ruhsatının fotoğrafı [email protected] adresine mail atılmalıdır. (Bu işlem ücretsiz yapılmaktadır.)

Araç evraklarınızın takibinden yoruldunuz ve size destek veren bir ekip mi olsun istiyorsunuz ? DGSAPro Yazılımımız ile sizin en iyi yol arkadaşınız oluyoruz.

Detaylı Bilgi için: [email protected]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.